Kendt DR-vært: Jeg blev udsat for homo-chikane
Efter at være blevet chikaneret på en bar i København, mener den homoseksuelle tv-vært Chris Pedersen, at det igangværende Copenhagen Pride fortsat har noget at kæmpe for.
Chris Pedersen er kendt fra programmerne 'Moderedaktørens Dagbog, 'De Forfængelige' og 'Afrika er det nye sort' på DR.
Chris Pedersen er kendt fra programmerne 'Moderedaktørens Dagbog, 'De Forfængelige' og 'Afrika er det nye sort' på DR. Foto: Simon Læssøe/Scanpix/arkiv

Modeeksperten og DR-værten Chris Pedersen havde en noget frustrerende oplevelse, da han forleden var i byen på Palæ Bar i København.

I to omgange måtte han forsvare, at han er bøsse og skærme sine venner for to forskellige mænds trang til at holde den heteroseksuelle fane lidt for højt.

Det skriver Chris Pedersen i en stausopdatering på Facebook.

Chris Pedersen er så frustreret, at han havde ønsket, at han havde "givet ham et par på hovedet".

"Men i stedet kører jeg hjem. Og på vejen tænker jeg på alle de ting, som jeg kunne have sagt. Men det gjorde jeg ikke. Det gør jeg aldrig, når den slags ting sker. Men jeg ved godt, hvad jeg gerne ville have sagt. "Fuck dig for at få mig til at føle mig udenfor. Fuck dig for at ødelægge min aften."

Det var dumt af mig

Efter først at have afværget en ordkrig med en yngre mand, kommer en ældre herre hen til Chris Pedersen og hans venner. Manden henvender sig ifølge DR-værten til selskabet med: "Det er en meget feminin mand, som sidder ved jeres bord."

De andre hører det ikke, skriver Chris Pedersen, som replicerer med: "Undskyld hvad sagde du?" Her ærgrer tv-værten sig.

"Det var dumt. Jeg skulle ikke have reageret".

"Fuck dig"

Manden fortsætter og siger blandt andet, at 39-årige Chris Pedersen ikke hører til på Palæ Bar, en bar som Chris Pedersen har frekventeret, siden han var 20 år.

Chris Pedersen ønsker, at han fik sagt noget mere til den ældre mand, inden han rystet forlader baren og tager hjem.

"(...) Tak for at minde mig om, hvorfor jeg skal til Copenhagen Pride (official) på lørdag. Fordi der er så mange af 'dig' derude stadigvæk. At der stadigvæk er så meget at kæmpe for. Mest af alt. Fuck dig."

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.