Kendt dansker står bag årets hidtil dyreste hushandel
Pragtejendommen ligger på Svanemøllevej på grænsen mellem Hellerup og Østerbro i København. (Foto: Foto: Ivan Eltoft Nielsen)
Et af Christian Stadils firmaer har betalt 35,5 millioner kroner for en ejendom.

Erhvervsmanden og serieinvesteren Christian Stadil har indgået årets hidtil dyreste ejendomshandel, skriver Boliga.

Ifølge den netop tinglyste hushandel har et af Christian Stadils firmaer netop betalt hele 35,5 millioner kroner for en pragtejendom på Svanemøllevej på grænsen mellem Hellerup og Østerbro i København.

Christian Stadil står bag blandt andet sportsmærket Hummel og er kendt af mange som en af de pengestærke investorer i DR-programmet "Løvens Hule".

Bag handlen står liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen - og til prisen er der altså tale om det hidtil dyrest handlede hus i Danmark i 2019.

916 m2 bolig og erhverv

Huset breder sig over 916 kvadratmeter med mulighed for både bolig og erhverv. Til huset hører der en parklignende have, mens der på den varme side af væggene er stuk, pejs, et imponerende trappeforløb og høje herskabelige paneler.

Gentofte og Københavns kommuner er de to steder i landet, hvor husene i første kvartal gik for de højeste gennemsnitlige kvadratmeterpriser.

Her har årets huskøbere nemlig betalt henholdsvis 47.554 og 42.099 kroner pr. kvadratmeter. Det viser tal fra Boliga.dk.

Dernæst kommer forstadskommuner som Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe og Rudersdal, hvor årets nu næstdyreste hushandel fandt sted på Strandvejen i Vedbæk.

Det er "kun" halvanden million, der skiller de to handler ad, Vedbæk-villaen skiftede nemlig hænder i starten af året for 34 millioner kroner.

Se Danmarks dyreste huse til salg her

via Listen To News