Kendispar har solgt strandvejsvillaen
Tomas Villum Jensen og Maria Montell er her fotograferet samme år som de blev gift. Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix (arkiv) og Claus Borg & Partner
Tomas Villum Jensen og Maria Montell er allerede rykket fra Skovshoved til Humlebæk.

Film- og musikparret Tomas Villum Jensen og Maria Montell kan efter godt fire måneder nu pille til salg-skiltet ned på Strandvejen i bydelen Skovshoved.

Parret har nemlig solgt deres villa - og sluppet ganske godt fra salget.

Det skriver Boliga Kendte.

Tomas Villum Jensen købte villaen i 2004 - og i mange år delt med Maria Montell, som han blev gift med i 2006, plus deres døtre Smilla og Lilly.

Salget krævede en justering i prisen på seks procent undervejs i udbudsperioden, og så et afslag i forhandlingerne på 145.000 kroner - men så var der også en ny ejer af huset. 7.850.000 kroner endte vedkommende med at betale for de 105 kvadratmeter idyl.

Huset ligger på Strandvejen i bydelen Skovshoved nord for København, og har ifølge beskrivelsen hos ejendomsmægleren bag salget, Claus Borg & Partner, været gennem en "gennemgribende renovering og fremstår overalt i en særdeles smagfuld stand med et væld af fine detaljer."

Salg efter normalen

Selvom Tomas Villum Jensen har et job, der nok er langt fra det normale, så minder hans boligsalg om de fleste andres. Det tog nemlig 127 dage at sælge huset - mens det sidste år ifølge Boliga i gennemsnit tog 112 dage at sælge i hans nu forhenværende postnummer, 2920 Charlottenlund.

Er rykket videre

Ægteparret Villum og Montell skal dog næppe til at pakke flyttekasserne. De er nemlig rykket længere nordpå til Humlebæk i Fredensborg Kommune, hvor Tomas Villum Jensen stillede op for Liberal Alliance til kommunalvalget sidste år.

Mest kendt er han dog som instruktør, producent og skuespiller - blandt andet var han med i "Drengene fra Sankt Petri" og "Blinkende lygter" - mens Maria Montell nok mest er kendt som sanger og sangskriver, men også har skrevet et par børnebøger og skrevet musik til film.

Her kan du se fotos af det nu solgte hus