Kokken Thomas Rode Andersen har siden 2017 drevet online-madmarkedet Rigtigmad.dk.
Men nu har den tidligere Michelin-kok sammen med sine to medejere kastet håndklædet i ringen, og Rigtigmad.dk er derfor taget under konkurs.
Det fortæller virksomheden mandag i et opslag på Instagram, hvor årsagen til konkursen angives som “hård priskonkurrence inden for segmentet”.
- Desværre må vi konstatere, at virksomheden - alle bestræbelser og tiltag til trods - ikke har kunnet generere et overskud, som kan forsvare en fortsat drift, lyder det.
Maduniverset Rigtigmad.dk har solgt økologiske delikatesser og færdigretter, ligesom man har tilbudt køkkenudstyr, opskrifter og en blog.
- Ambitionen med Rigtigmad.dk var at give den kvalitetsbevidste forbruger et overskueligt udvalg, hvor man ikke skulle tænke over, om maden indeholdt kemikalier eller tilsætningsstoffer. Vi er meget ærgerlige over, at rejsen for os stopper her – men samtidig stolte af det, vi har nået, siger direktør Thomas Rode Andersen på vegne af de tre stiftere
Virksomheden, der blev drevet fra Køge, har 10 medarbejdere ansat, og nu indledes arbejdet med at redde værdier og arbejdspladser.
- Det er min vurdering, at det som Thomas, Kristian og Kasper har etableret, herunder konceptet og produktsortimentet, fortsat er yderst relevant og interessant for en række virksomheder. Jeg er derfor overbevist om, at Rigtigmad.dk nok skal leve videre, siger kurator Jens Højmark, advokat og partner i DAHL Advokatpartnerselskab.
Thomas Rode Andersen var i perioden 1996-2014 køkkenchef og direktør for restauranten Kong Hans Kælder i København. Han har desuden skrevet bøgerne "Stenalderkost" og "Palæo".