Kendisblogger afslører: Reality gjorde mig hjemløs
Bloggeren Irina Olsen løfter sløret for, at hun i en periode levede på gaden grundet sin fortid i reality-tv.
Tidligere medvirkede Irina Olsen i flere realityprogrammer som "Fristet" og "Divaer i junglen", der begge blev vist på TV3. I dag arbejder 29-årige Irina Olsen som professionel blogger. Her ses hun sammen med Twerk Queen Louise.
Tidligere medvirkede Irina Olsen i flere realityprogrammer som "Fristet" og "Divaer i junglen", der begge blev vist på TV3. I dag arbejder 29-årige Irina Olsen som professionel blogger. Her ses hun sammen med Twerk Queen Louise. Foto: Emil Hougaard/Scanpix

Livet som kendis er ikke altid glamourøst.

Det kan reality-stjernen og bloggeren Irina Olsen nikke genkendende til.

I et nyt indlæg på sin blog irinathediva.dk beskriver hun nemlig, hvordan hendes medvirken i adskillige realityprogrammer resulterede i, at hun i en periode levede uden tag over hovedet.

- Der har været måneder, hvor jeg på en god dag levede af tørt rugbrød med leverpostej på. Jeg kunne ikke finde job, i dag får jeg flere tilbud hver dag, men efter "Fristet og "Divaer i junglen" var der ingen, som ville have mig, hverken butikker eller restauranter. Og jeg har altid haft job førhen. Det resulterede i, at jeg røg på gaden i nogen tid, skriver Irina Olsen på sin blog.

Ifølge Irina Olsen var kommunen langtfra behjælpelige med at finde et sted, hvor hun kunne bo.

- Det var mærkeligt for mig, for jeg troede jo, at systemet i Danmark var sådan, at man hjalp folk. Men åbenbart var jeg degraderet til et ikke-menneske efter at have været på tv, skriver Irina Olsen.

29-årige Irina Olsen er i dag én af Danmarks mest kendte bloggere, hvorfor hun også har valgt at kalde sit blogindlæg "Fra hjemløs til succes".

Den barmfagre kendis danner par med Morten Brangstrup Olsen. Sammen har de datteren Allessia, der er halvandet år gammel.

Læs hele Irina Olsens blogindlæg her: http://irinathediva.dk/2016/11/fra-hjemloes-til-success/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.