Kendis-kok sagsøger hele den pukkelryggede

Den britiske kok, Gordon Ramsay, kræver en millionerstatning fra sin svigerfamilie. Han anklager dem for millionunderslæb.
Den britiske tv-kok, Gordon Ramsay, sagsøger sin svigerfamilie for millionunderslæb. Her er han sammen med sin kone og sine børn.
Den britiske tv-kok, Gordon Ramsay, sagsøger sin svigerfamilie for millionunderslæb. Her er han sammen med sin kone og sine børn. Foto: Colourbox

Den britiske tv-kok, Gordon Ramsay, skal nok ikke regne med at blive inviteret til hygge-te hos svigerforældrene i den nærmeste fremtid.

Den iltre kendis-kok har nemlig sagsøgt hele sin svigerfamilie for millionunderslæb. Det skriver den britiske avis, The Sun.

Det er både forældrene, søsteren og broren, der har fået sager på halsen.

Gordon Ramsay kræver en millionerstatning fra sin svigerfar, som tidligere var hans forretningspartner. Han beskylder ham for at have hacket sig ind i Ramsays firmaoplysninger og på den måde trukket penge ud.

Ifølge anklagerne skulle det dreje sig 1,4 millioner pund (omkring 12 millioner kroner), der foruden konen og de to søskende også er gået til svigerfarens elskerinde.

Gordon Ramsay fyrede sin svigerfar Chris Hutcheson som chef for sit restaurantempirum tilbage i oktober.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.