Kendis-frisør scorer kassen: Så mange millioner er hun god for
Håret ryger af, mens pengene strømmer ind hos den anerkendte frisør Gun-Britt Zeller. Foto: Simon Knudsen / Ritzau Scanpix
Det koster 2.500 kroner at blive klippet hos Gun-Britt Zeller, men den pris afskrækker ikke folk fra at "få flyttet ørene" i kendisfrisørens salon i Indre København.

For sjette år i træk kan den succesfulde forretningskvinde Gun-Britt Zeller fremvise et millionunderskud i holdingselskabet Gun-Britt Coiffure Holding ApS. Det skriver Jyllands-Posten Finans.

Overskuddet i 2017 var på 3,2 millioner kroner efter skat, hvilket er knap én million mere end året før - ja, faktisk er overskuddet det største i selskabets historie.

Gun-Britt Zeller blev udlært frisør i 1967, og ni år senere slog hun dørene op til hendes første salon i København. Det helt store gennembrød kom, da hun begyndte at arbejde med modebladet Vogue, og hun sørgede også for flot hår til modeshows- og uger i London og New York.

En del af det flotte regnskab skal tilskrives salg af de hårplejeprodukter, der er en del af Gun-Britt Zellers sprudlende forretning.

Regnskabet betyder, at hun i dag har en egenkapital på over 13 millioner kroner.