Kelly Rowland advarer: X Faktor er hårdt
Destinys Child-sangerinden Kelly Rowland sender en advarsel til de nye dommere på talentprogrammet X Faktor.

X Faktor kan være noget af en omgang for dommerne. Det siger tidligere medlem af dommerpanelet i den britiske udgave af talentshowet Kelly Rowland til femalefirst.co.uk.

Popsmeden har sendt en åben advarsel til de nye dommere Britney Spears og Demi Lovato og siger, at de skal forberede sig på et stort ansvar.

- Der er meget på spil, og når du laver fejl - eller hvis du laver fejl, så får du skylden af alle. Inklusive Simon, siger hun.

Muligheden for at få førstehåndskendskab til de næste store stjerner er imidlertid en fantastisk mulighed, og Kelly Rowland er sikker på, at Britney og Demi nok skal gøre et fabelagtigt stykke arbejde.

- Du har chancen for at møde den næste store stjerne. Eller som for Britney den næste store "hende" eller den næste store Demi Lovato. Jeg synes, det er rigtigt fedt for dem, at de får muligheden for det. Og de vil aldrig glemme det, siger hun.

Selvom det er mange bolde at have i luften, understreger sangerinden også, at det er en enormt givende oplevelse, og hun håber på det bedste for de nye dommere.

- Jeg er spændt på deres vegne. De skal vide, det er hårdt arbejde. Det er hårdt, men det er helt sikkert en fantastisk proces, siger hun.

/ritzau/