Keld og Hilda er mangemillionærer
Keld Heick hygger sig stadig med sit arbejde selvom, der er penge nok i banken. Han er lige for tiden vært på programmet Top Charlie på TV 2 Charlie. Foto: Polfoto, Linda Johansen
De har knoklet sammen i 30 år og spillet overalt i Danmark. Det hårde arbejde har ført millioner med sig. Læs her, hvor mange.

Keld og Hilda er nærmest ved at være en institution i Danmark. Og det kendte-dansktop par tjener mange millioner kroner på det.

Hvert år tjener det elskværdige par op til 3 millioner kroner. Det skriver B.T.

"Jo igennem årene har vi tjent mange penge. Og hvert år har været godt. Vi klager bestemt ikke. Vi har fået frihed til at gøre mange af de ting, vi gerne ville." fortæller Hilda til avisen.

De har f.eks. bygget hus i Sverige tæt på deres datter, Anette Heick, og deres børnebørn. Derfor har parret netop sat deres villa i Holte til salg.

Men selvom den økonomiske sikkerhed er i hus, spiller de stadig jobs sammen 150 gange hvert år. Og hvert job giver omkring 27.000 kroner før skat. Det er dog ikke det beløb, de selv får.

"Selvom prisen i vores katalog er 27.000 for et job, så er det slet ikke det, vi putter i egen lomme. Det er nok nærmere 14-15.000 efter alle udgifter, og skat er betalt. Vi er fantastisk taknemmelige," udtaler Fru Heick.

Hvis du vil se de to optræde sammen, men ikke lige kan hoste op med de mange tusinde kroner, kan du istedet tune ind på TV 2 Charlie hver lørdag, hvor Keld er vært på Top Charlie, og hvor de ind i mellem optræder sammen.

Kilde: B.T