Keld Heick afslører: Hilda var skuffet over manglende kys
Keld og Hilda Heick vidste allerede som helt unge, at de skulle være et par.  FOTO: Scanpix
Der er ingen Keld uden Hilda, og dansktop-sangeren, der i dag fylder 70 år, fortæller her, hvordan det blev de to.

Keld Heick har med sin høje skikkelse, gode stemme og sit glimt i øjet sikkert smeltet mange kvindehjerter gennem årene.

Men dansktop-sangeren har kun haft øje for en, og det er konen Hilda Heick.

Sådan har det været siden parret var helt unge, fortæller Keld Heick til tv2.dk, men i starten måtte han godt nok kæmpe lidt for sin Hilda.

De gik begge på den samme skole i 1950'erne, men her var det mest Keld, der havde øje for Hilda:

- Allerede på det tidspunkt var jeg meget lun på Hilda. Og hun var absolut ikke lun på mig, for hun tænkte, at jeg var en irriterende stor dreng, som drillede hende, fortæller Keld.

Tog til fest sammen

Heldigvis for Keld vendte stemningen, og da han kommer med til en klassefest med Hildas klasse tog det fart.

Keld fortæller til tv2.dk, at han kun tog med til festen for at møde Hilda, og hun har senere fortalt ham, at hun var lidt spændt på det.

Men det kunne nemt være endt galt, for som den ordenlige dreng Keld var, holdt han Hilda hen, og det passede hende ikke:

- Da vi mødes til den ungdomsfest, er det simpelthen med et brag, vi falder for hinanden. Jeg følger Hilda hjem, og som den velopdragne unge mand jeg var, så prøvede jeg ikke på at kysse hende overhovedet, hvilket jeg bagefter fandt ud af – at det skuffede hende meget, at jeg ikke havde forsøgt. Men jeg ville jo ikke forcere noget. Så jeg sagde pænt farvel og gav hende hånden, siger han.

Heldigvis kom Keld Heick stærkt igen, og der gik ikke langt tid, før begge parter vidste, at de var skabt for hinanden. Selvom de kun var 14-15 år, vidste de, at de skulle være sammen.

Men de ventede dog indtil Hildas 18-års fødselsdag med at forlove sig, og de havde ret, for de har været sammen lige siden. 


Det unge par er ikke i tvivl om, at de skal giftes og være sammen, FOTO: Scanpix.