Kate Middleton: Hemmeligt på værtshus
Kate Middleton klarede sig uset forbi Londons fotografer, da hun forleden tog på pub. (Foto: Pool/I-Images/Ritzau Scanpix)
Hertuginden tog bagindgangen på eksklusiv pub i London, da hun skulle til forældremøde

Den hemmelig bagindgang til pubben Hollywood Arms i Chelsea blev i sin til etableret, så prins Harry kunne smutte uset i byen. Men den bliver stadig brugt af den engelske kogefamilie, senest var det hertuginde Kate, der indtog en pint eller to på den eksklusive pub.

Kate Middleton, som hun hed inden giftermålet med prins William, fandt vej til pubben for at deltage i et såkaldt ”Meet&greet”-møde med andre forælde med børn på Thomas’s Battersea-skolen. Her er det kommen kongepars datter, 4-årige prinsesse Charlotte, netop begyndt.

 

Pubben Hollywood Arms i Chelsea tager sig ikke ud af alverden set fra gaden Google

For år tilbage var pubben kendt som et yndet vandingshul for de rige og berømte – heriblandt altså også prins Harry – men de senere år er atmosfæren blevet mere afslappet. Men den hører stadig til i den eksklusive ende – hvis man vil leje Boulevard Room, der lagde lokaler til forældremødet, lyder regningen på 2500 pund, næsten 22.000 danske kroner for en aften.

Både Kate og prins William er meget dedikerede omkring deres børns skolegang, og de afleverer ofte selv prinsesse Charlotte og prins George ved skolen. I al ubemærkethed. Det er nemlig en anden forælder, der er tiltrækker sig langt mere opmærksomhed.

– De færreste kigger faktisk, når Kate afleverer børn. Men der er også Victoria Secrets-model, som har børn på skolen – og især fædrene er ret interesserede i hende, fortæller en anden forælder til den engelske avise, Daily Mirror.

Begge forældre var med, da prinsesse Charlotte i september havde første skoledag på Thomas's Battersea-skolen, hvor hendes storebror, prins George, også går. Alp/Ritzau Scanpix

 

 

 

via Listen To News