Kasper Hvidt om AGK-uro: Vi træner videre
AGK-keeper Kasper Hvidt er ikke nervøs for klubbens fremtid trods Søren Coldings afgang som direktør.

Ingen panik.

Sådan lyder det fra AG København-keeper Kasper Hvidt, efter at Søren Colding mandag blev forhenværende direktør i mesterklubben.

- Nu er jeg ikke fast læser af avisernes erhvervssider. Men jeg ved da, at mange firmaer skifter chef og alligevel fortsætter.

- Sådan er det mig bekendt også i AG København. Det ændrer intet på hverken min eller holdkammeraternes hverdag, at der er skiftet direktør, siger Hvidt til eb.dk.

Han er sammen med sine holdkammerater - dem, som ikke er til OL - på træningslejr i spanske Playitas.

- Vi fortsætter bare med forberedelserne til den nye sæson, der jo starter om en god måneds tid. Det var noget andet, hvis der var kommet ny træner.

Annette Nielsen bliver ifølge AGK den daglige leder i klubben, indtil en permanent løsning er fundet.

Hun er kæreste med netop Søren Colding og søster til AGK's tidligere bestyrelsesformand og storinvestor Jesper "Kasi" Nielsen, der for nylig stoppede i klubben.

- Nu er Annette blevet daglig leder. Det kan vel i virkeligheden ikke blive meget bedre, når hun samtidig er medejer af klubben, siger Hvidt.

Søren Coldings exit kommer dagen før, at spillere og andre ansatte i AGK skal have løn. Hvidt forventer dog ingen problemer i forhold til udbetalingen.

- Der er ringe netdækning her på den kanariske ø, så jeg sidder ikke hele tiden og roder med netbank.

- Jeg fik faktisk også allerede i fredags en melding fra det firma, der administrerer lønudbetalingen, at pengene også denne gang falder til tiden. Sådan har det været i hele forløbet, siger målmanden.

/ritzau/