Kasi-Jesper indgår forlig med tyskere
Den tyske håndboldklub Rhein-Neckar Löwen har valgt at indgå forlig med Jesper Nielsen.

Den hårdt pressede erhvervsmand og sportsinvestor Jesper Nielsen ser ud til at have fået en byrde mindre at bære på, efter at den tyske håndboldklub Rhein-Neckar Löwen er gået med til et forlig med danskeren.

Ligesom i tilfældet AG København trak Jesper Nielsen sig pludselig fra den tyske håndboldklub som formand, solgte sine aktier og efterlod en håndboldklub i økonomiske vanskeligheder.

En handling, der længe har set ud til at koste forretningsmanden millioner af kroner, fordi han trods sit exit stadig er økonomisk involveret i klubben.

Men nu har Bundesligaklubben altså valgt at indgå forlig med Nielsen, skriver Ekstra Bladet.

- Det står skrevet overalt, at Jesper Nielsen, der står for hovedparten af vores indkomst, kæmper lige nu. Det berører også os, fordi vi har en længerevarende kontrakt med ham, sagde manager Thorsten Storm mandag på et pressemøde, skriver Ekstra Bladet.

- Det står også klart, at han ikke er i stand til at fuldføre den aftale. Vi har holdt et møde, hvor vi er blevet enige om andre betingelser, og derefter skilles vore veje.

- Nu er det op til os at få indkomster gennem billetsalg og marketing, sagde manageren.

Ifølge Ekstra Bladet har Jesper Nielsen for nylig måttet stille en garanti i klubben i form af sit sommerhus på Mallorca.

Det skal angiveligt sikre Rhein-Neckar Löwens deltagelse i næste sæsons Bundesliga. Derfor ventes klubben nu at sælge sommerhuset.

Jesper Nielsen kom til den tyske klub i 2008 og forlod den igen i februar i år.

/ritzau/