Karsten Ree efter ulykke: Uheldene regner ned over mig
- Nu må uheldene rigtig gerne snart stoppe med at regne ned over mig, siger Karsten Ree til Ekstrabladet. Foto: Christian Als/Ritzau Scanpix
Karsten Ree har fået mast sin arm kort efter, han havde fået den opereret.

En ulykke kommer sjældent alene. Det kan rigmanden, Karsten Ree, skrive under på, efter at han har været i endnu et uheld med sin nyoperede arm.

Det skriver Ekstra Bladet, efter at have snakket med ham ude foran Højesteret, hvor han er involveret i en sag om bestikkelse af betjente, der oprindeligt havde undersøgt hans indblanding i en sag om menneskehandel.

Karsten Rees arm havde knap fået sat 14 skruer og to plader ind i sin arm, før den blev mast sammen mellem hans bil og garagedør. Det resulterede i endnu en sygehustur, hvor han heldigvis kunne slippe med at blive syet sammen igen.

- Nu må uheldene rigtig gerne snart stoppe med at regne ned over mig, siger Karsten Ree til Ekstra Bladet.

Sagen ved Højesteretten handler om to betjente, der er anklaget for at have modtaget bestikkelse fra Karsten Ree. Bestikkelsen består angiveligt i et ophold i hans camp i Kenya til en værdi på 26.000 kr..

I landsretten blev betjentene dømt 20 dages betinget fængsel, efter de var blevet frikendt i byretten. I den forbindelse sammenlignede Karsten Ree sig selv med en Matador-karakter:

- Jeg har det ligesom i "Matador", at man altid kan tilbyde en ven tag over hovedet eller et måltid mad, sagde Karsten Ree.

via Listen To News