Kardashian vil have en stjerne i Hollywood
Indtil videre har Hollywoods berømte Walk Of Fame været lukket land for realitystjerner.

Sangere, skuespillere, producere, guitarister og mange andre professioner er rigt repræsenteret blandt de kendisser, der har været så heldige at få en stjerne på Hollywoods Walk Of Fame.

En stjerne i asfalten er en stor ære og bedrift - men endnu er den ikke tilfaldet én eneste af de mange realitystjerner, der de senere år har overtaget meget af sendetiden i tv.

Det vil Kim Kardashian, der er kendt fra reality-serien "Keeping Up With The Kardashians" rigtig gerne lave om på.

- Jeg tror nok, at der er én, der engang har sagt, at en realitystjerne aldrig vil få en stjerne på Hollywoods Walk Of Fame.

- Jeg er meget konkurrence-minded, og jeg synes, det ville være en stor bedrift, og det er et mål, alle gerne vil sætte sig. Jeg ville meget gerne være den, der bliver den første, siger hun ifølge wenn.com.

Hun sammenligner reality-tv med rapmusik, når hun skal forklare, hvorfor nogle folk ikke mener, at reality-tv vil fortsætte med at være populært i mange år fremover.

- Da folk først begyndte at rappe, sagde folk "Vi forstår det ikke, hvad er det, det holder ikke i længden". Men rap er kommet for at blive, og jeg synes, at reality-tv har bevist, at det også er, siger hun.

/ritzau/