Kaos-kommune forgylder ny topchef: 1,7 mio. kr. lige ned i foret
Slagelse Kommune søger ny chef, der kan sætte fokus på de gode historier i en tid, hvor ballade og fnidder har fyldt meget på rådhuset. Foto: Asger Ladefoged / Ritzau Scanpix (arkivfoto)
Den nye chef skal være med til at formidle de gode historier fra den kommunen, der i de sidste måneder har været skueplads for en uskøn magtkamp på rådhuset.

Slagelse Kommue har siden kommunalvalget den 21. november 2017 været skueplads for en række af bizarre optrin på rådhuset, hvor socialdemokraten John Dyrby Paulsen og Liberal Alliances Villium Christensen har udkæmpet en uskøn kamp om borgmesterposten.

Nu venter der en årsløn på over to millioner kroner til person, der formår at formidle de positive historier, som i de sidste måneder er druknet i politisk ballade og ævl.

Avisen Sjællandske skriver, at Slagelse Kommune nu søger en topchef, der ifølge jobopslaget skal være »modig, tydelig, kompetent og med glæde«. Den nye kommunaldirektør skal "skabe fremdrift i en kommune, der er fyldt med gode historier".

- Der er mange gode fortællinger om resultater i Slagelse Kommune, som imidlertid ikke altid kommer frem. Der bør skrues op for en positiv formidling for at understøtte de ansattes stolthed over og trivsel på deres arbejdsplads, står der i jobopslaget.

Du skal være klar til at starte i dit nye job den 1. august, hvis du ender med at lande tjansen som kommunaldirektør i Slagelse Kommune.

På din lønseddel vil der trille 1.713.978 kroner ind om året. Derudover venter der også en pension, der hos den tidligere kommunaldirektør tegnede sig for 22 procent.

Det betyder, at den årlige gage vil være på over to millioner kroner.