Kan Hathaway få sin egen film om Catwoman?
Anne Hathaway gør det så forrygende i rollen som Catwoman, at hun bør få sin egen spin-off, siger instruktør.

Snart kan en kælen, læderklædt Anne Hathaway opleves i rollen som Catwoman i den nye Batman-film. Og den rolle klarer Hollywood-stjernen så godt, at hun bør få sin helt egen spin-off-film om Catwoman, siger instruktør Christopher Nolan.

Faktisk er stjernen fra "The Devil Wears Prada" intet mindre end "utrolig" som den labre katteskurk i den tredje og sidste film i Nolans Batman-trilogi, The Dark Knight Rises.

- Anne er utrolig præcis omkring karakterens psykologi. Hun byggede virkelig karakteren op fra bunden, og det er en fryd at se hende optræde. Det er utroligt, hvad hun kan i høje hæle, siger han til Access Hollywood ifølge torontosun.com.

I rollen som den kappeklædte hævners spindende nemesis træder Anne Hathaway i blandt andre Michelle Pfeiffer potespor. Men det bør ikke være sidste gang, at Hathaway tager kattemasken og læderheldragten på, mener Nolan.

- Hun fortjener det helt sikkert. Hun er fantastisk, siger han.

Med The Dark Knight Rises er Nolan og biografgængerne færdig med Batman i denne omgang. Men kattekvinden med det borgerlige navn Selina Kyle er for interessant en figur til blot at have været med i denne ene af Nolans Batman-film:

- Hun er en fantastisk karakter, og vi er meget begejstrede for at se hende. Forhåbentlig vil folk ønske at se mere til hende, siger den succesfulde instruktør, der også står bag hittet Inception.

The Dark Knight Rises, der har briten Christian Bale i rollen som flagermusmanden, får premiere herhjemme 20. juli.

/ritzau/