Kahlenberg nok først aktuel i Evian næste år
Den lille danskerkoloni i franske Evian ser ikke ud til at blive udvidet med Thomas Kahlenberg over sommeren.

Hvis Thomas Kahlenberg vender tilbage til fransk fodbold og danskerklubben Evian, så bliver det formentlig først i starten af næste år eller til næste sommer.

Med et år tilbage af sin kontrakt i tyske Wolfsburg ser det nemlig mere end almindelig svært ud for Evian at hente danskeren.

- Der er ingen forhandlinger nu, fordi Wolfsburg forventer at få et transferbeløb, og det er vi ikke villige til at betale. Vi ved også, at vi ikke kan matche den løn, han får i Wolfsburg, siger Evians sportsdirektør, Pascal Dupraz.

- Vores budget accepterer ikke lønninger i den størrelsesorden. Vi er en lille klub med en stor fantasi, men vi kan ikke betale vores spillere med fantasipenge, fortsætter han.

Thomas Kahlenberg var hele foråret lejet ud til den franske klub, og Pascal Dupraz havde håbet på, at Wolfsburg igen ville leje midtbanespilleren ud efter sommerferien.

Som det ser ud nu, er Evian nemlig kun interesseret i en lejeaftale.

- Men jeg vil med stor sikkerhed gøre et forsøg på at hente ham i januar eller næste sommer, for Thomas gjorde det rigtig godt her i det halve år, han havde i klubben, siger sportsdirektøren.

Wolfsburg-træner Felix Magath har tidligere sagt, at han ikke mener, Thomas Kahlenberg har den nødvendige fysik til at spille i Bundesligaen. Klubben har heller ikke tildelt EM-spilleren noget rygnummer til den ny sæson.

/ritzau/