Kærlighed sender kvinde i koma

En britisk kvinde lider af en sjælden sygdom, hvor hun går i koma, hver gang hun bliver følelsesmæssigt berørt. Når hun siger »jeg elsker dig,« dratter hun altid om.

En 53-årig kvinde fra Storbritannien har fået en mystisk sygdom, hvor hun enten bliver dybt paralyseret eller går direkte i koma, hvis hun bliver følelsesmæssigt berørt.

Der findes medicin, der kan hjælpe kvinden, men da disse piller er for dyre til, at hun har råd til dem. I stedet prøver hun at holde sig følelsesmæssigt helt i ro, skriver den britiske udgave af trafikavisen Metro.

Kvinden ønskede i avisens interview at være anonym men fortæller, at hun finder det helt bizart ikke at kunne fortælle sin familie, at hun elsker dem uden at falde om på gulvet.

Hendes mand siger:»Jeg vil bare gerne kunne give hende et knus og sige, at jeg elsker hende. Men jeg er bange for, at det er for farligt.«

Sygdommen, som kvinden lider af, hedder cataplexi, og den har blandt andet, mens hun var ung, gjort det meget svært at få en kæreste – simpelthen fordi hun gled ind i koma af bare kærlighed.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.