Kæresten knuste Vild med dans-vinder
Silas Holst er kommet videre efter det barske brud med kæresten, Thure Lindhardt. Foto: Gudmund Thai/TV 2
Vild med dans-vinderen, Silas Holst, blev ødelagt, da han og kæresten gik fra hinanden. Nu taler han ud.

Silas Holst er en mand på toppen. For tre uger siden vandt han Vild med dans med Sophie Fjellvang-Sølling, og privat lever han lykkeligt med sin kæreste. Men sådan så det ikke ud for to år siden.

Da gik Silas og hans daværende kæreste, skuespilleren Thure Lindhardt, nemlig fra hinanden, hvorefter Silas' verden faldt fra hinanden, fortæller han i dag i B.T.

"Det var hårdt. Det var en følelse af, at hele gulvtæppet blev hevet væk under mig. Jeg var helt nede og bide i gulvtæppet efter Thure. Der lå jeg så fladt på ryggen, som jeg overhovedet kunne og tænkte, jeg kommer aldrig op igen," siger Silas Holst til B.T.

Han og Thure Lindhardt havde været sammen i to år, og bruddet tvang Silas til at starte forfra. Det er han i dag glad for, for det har givet ham mulighed for at tage et tiltrængt blik indad.

"Før havde jeg en tendens til bare at lægge mig op af andre mennesker og gøre, hvad de gerne ville have. Men nu er jeg begyndt selv at stille krav. Det har jeg aldrig rigtigt gjort før."

I dag deler Silas sit liv med sin nye kæreste, Johannes, som også er danser. At de to skulle ende sammen, var dog lidt af en overraskelse, for de havde nemlig kendt hinanden i fem år, men havde aldrig kunnet udstå hinanden. Og så slog lynet pludselig slog ned.

"Det fungerer bare. Vi er skidegode til at bygge hinanden op i stedet for at hive hinanden ned. Det giver mig en god mental frihed at være kæreste med Johannes," siger Silas Holst til B.T.

Kilde: B.T.