Kæmpe snedrama: Politiet fraråder udkørsel i disse landsdele
Sne og vintervejr på Bornholm, hvor politiet opfordrer folk til at blive indendørs. Foto: Pelle Rink / Ritzau Scanpix
- Det er ikke for sjov, lyder det fra politiet.

Bliv hjemme og indendørs, lyder det onsdag eftermiddag fra flere politikredse.

Den sibiriske kulde har i løbet af de sidste par dage lagt sig over hele landet, hvor voldsomt snevejr har skabt kaotiske tilstande på vejene i flere landsdele.

Kong Vinter fortsætte med at holde sin kolde hånd over kongeriget. På Fyn er trafikken i Svendborg tæt på at bryde sammen på grund af voldsomme snemænger, og ifølge Fyens.dk kan hverken sneplove eller saltspreder komme frem.

Borgere på Sydfyn opfordrer af politiet til at holde sig indendørs. Bornholms Politi opfordrer også øens borgere til at blive hjemme i aften. Bornholms Tidende skriver, at DMI har forlænget varslet om snefygning på solskinsøen, så det fortsætter frem til i morgen tidlig klokken seks. 

– Det er ikke for sjov, lyder det fra Bornholms Politi på Twitter.

Det ser i øjeblikket på dele af Lolland-Falster, der har fået masser af det hvide element i løbet af de sidste par døgn. Folketidende skriver, at det ser værst ud på vejene i Kuldborgssund Kommune, hvor driftlederen betegner situationen som "lidt kaotisk".

Sydjyllands Polliti oplyser ved 18-tiden, at der er store problemer med snefygning flere steder i Syd- og Sønderjylland.