Kæmpe-koncern inviterer alle ansatte til fest
Festen for de ansatte på Danfoss holdes på Ringriderpladsen i Sønderborg. (Foto: Foto: Aleksandar Pasaric/Pexels)
Til august byder Danfoss for sjette gang de ansatte i de danske afdelinger til kæmpefest.

Med en omsætning på 45,5 milliarder kroner og et overskud på næsten 3,5 milliarder mener topchefen Danfoss, at det igen er tid til at kalde til fest.

- Vi har haft et godt resultat i 2018, som vores medarbejdere har ydet en rigtig stor indsats for. Det vil vi gerne markere og fejre med en fest med mad og drikke og god musik, siger koncernchef Kim Fausing til Ugeavisen Sønderborg.

Det er ikke første gang, at tusindvis af medarbejdere i den alsiske koncerns danske afdelinger bydes op til dans til orkester med tilhørende spisning og masser af drikkevarer.

I august 2017 var omkring 4.200 Danfoss-ansatte samlet til gratis fest - i arbejdstiden, vel at mærke.

Her blev de forkælet med alt den mad vin, vand og øl de kunne indtage. Dertil var der underholdning med Mick Øgendahl, Carpark North og Gnags.

Ifølge Ugeavisen Sønderborg blev der drukket ikke færre end 7.000 liter øl, spist 800 meter pølse og et ton kartofler og efterfølgende fortæret 350 kilo drømmekage. Det hele var krydret med vinbar, kaffebar og fri is fra Hjem Is.

Koncernchef Kim Fausing lover, at konceptet bliver det samme som de andre år - men han vil ikke nærmere ind på, hvad der vil ske på dagen.

- Hvem der kommer og spiller bliver ikke afsløret endnu. Det skal være en overraskelse, forklarer Kim Fausing.

Når Danfoss 23. august fyrer op under de ansatte igen vil det være sjette gang siden 2010. Gennem årene har TV-2, Nik & Jay, Thomas Helmig og Nephew stået for underholdningen.

via Listen To News