Kæmpe interesse: Jysk virksomhed har 50 ledige stillinger
Direktør Jesper Boysen er klar til at ansætte 50 nye medarbejdere. Foto: PR-foto fra Power.dk
50 nye stillinger fordelt på 10 forskellige funktioner. Det er hvad elektronikvirksomheden Power tilbyder i Herning.

I løbet af efteråret vil Power åbne en 2200 kvadratmeter stor butik i herningCentret, og derfor går de allerede nu i gang med at skrive kontrakt med alt fra ledere til kassemedarbejdere.

- Vi står og skal ansætte over 50 nye medarbejdere her i Herning. Interessen er allerede overvældende og spørgsmålene mange, så nu tager vi initiativ til et informationsmøde. Mange af stillingerne kan søges både som fuldtid og deltid, siger direktør Jesper Boysen i en pressemeddelelse, ifølge Herning Folkeblad.

Informationsmødet bliver holdt på Østergaards Hotel i Herning, og her vil det være muligt at møde cheferne og høre om planerne for den nye arbejdsplads samt, hvad der forventes af kandidaterne.

- Varehuset i Herning-Centret bliver startet op fra bunden. Det giver vores nye medarbejdere nogle ideelle muligheder for selv at kunne definere og præge deres fremtidige karriere. Fælles for alle stillingerne er dog, at vi søger engagerede mennesker med ekstraordinær meget energi, som alle har lyst til at være en del af noget helt nyt her i byen, siger Jesper Boysen i pressemeddelelsen.