Kæk prins til julegudstjeneste: Kysser med fan
- Han duftede godt, og hans ansigt var meget blødt, sagde en lokal kvinde om Harry, efter hun stjal et kys fra ham. Måske er det hende, han har øjenkontakt med på fotoet her? Polfoto
I England var de kongelige i kirke i dag - og her var prins Harry sød ved en fremmødt kvinde.

I England gik en større flok kongelige i dag til den traditionelle julegudstjeneste i St Mary Magdalene Kirken i Sandringham.

Prins William kom med sin gravide hustru Kate - deres lille søn prins George havde de dog ladet blive hjemme, for, som Kate sagde, så ville han larme for meget i kirken. Prins Charles' hustru Camilla var heller ikke at se - hun havde meldt afbud til kirkehandlingen på grund af ondt i ryggen.

Men mange andre kongelige gik i kirke - efter først at have hilst hjerteligt på de mange lokale fremmødte.

Prins Williams rebelske lillebror, den 30-årige prins Henry, som briterne kalder Harry, var også med, og ude foran kirken stoppede den rødhårede frækkert og hilste på en lokal kvinde ved navn Jill Lee. Hun var ifølge Daily Mail hurtig på aftrækkeren og stjal et kys af Harry.

- Jeg sagde bare 'god jul' til ham. Da han så kom tæt på, kyssede jeg ham - og så sagde han: "Du elsker sandelig julen". Han duftede godt og hans ansigt var meget blødt, jublede hun ifølge avisen.