Kæk kendis-model topper mor i engangsknald
Oliver Bjerrehuus overgår sin mor Suzanne Bjerrehuus, når det gælder antallet af seksuelle erobringer, afslører han i et nyt program på Kanal 4. Foto: Kirsten Ellebæk, DR
Som kendt model og kvindebedårer har Oliver Bjerrehuus for længst overgået sin mors seksuelle eskapader, fortæller han i nyt tv-program.

Den kendte model og kvindebedårer, Oliver Bjerrehuus, har aldrig været bleg for at udstille sit privatliv og dertilhørende seksuelle erobringer. Men nu lægger kendissen alle kort på bordet i et nyt afslørende program, hvor han selv skal være vært. Det skriver Ekstra Bladet.

Det kommer blandt andet til at handle om kvindebedårerens mange engangsknald.

- Jeg stoppede med at tælle, da vi var oppe omkring 15.000. Nej, pjat. Altså, det kommer jo an på, hvordan man tæller, siger en spøgefuld Oliver Bjerrehus til Ekstra Bladet.

Han kan ikke med sikkerhed fastslå antallet af erobringer, men han kan dog konstatere, at han har slået sin kendte mor Suzanne Bjerrehuus i seksuelle eskapader.

Hun har ellers i bogen 'Livet i mine mænd' fortalt, at det var blevet til omkring lige så mange mænd, som der er 159 flag foran FN-bygningen.

Det tal har sønnen med sikkerhed passeret.

- Hende slog jeg allerede, da jeg var 25 år, lyder det fra Oliver Bjerrehus, der i aften har premiere med sit eget nye program på Kanal 4, skriver avisen.

Her kan man følge hans op og nedture - og selvom den 36-årige debuterende tv-vært selv indrømmer, at han er en kvindebedårer, er han også god til de længere forhold.

- Jeg er meget monogamt anlagt. Jeg elsker at have en kvinde, jeg kan tilbede, siger Oliver Bjerrehuus til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Men jeg vil altid være kvindebedårer. Jeg synes, de er nogle fantastiske skabninger, selv om man ikke kan forstå dem.

Programmet 'Olivers kamp' bliver sendt første gang onsdag den 15. august kl. 21 på Kanal 4.

Kilde: Ekstra Bladet