Kæde-far afventer stadig dom
Den 41-årige mand nægter sig skyldig i alle anklager. Foto: Colourbox
En far stod i dag tiltalt for, at have banket sin kone og børn med blandt andet kæder. Men afhøringerne trak ud og dommen faldt ikke.

Det sidste punktum blev alligevel ikke sat i sagen, hvor en mand, står anklaget for at have tæsket sine børn og sin kone - blandt andet med en kølle og kæder.

Han var i dag været for retten og dommen skulle være faldet i dag, men afhøringerne af den tiltalte mand og hans daværende kone trak ud, fortæller anklager Søren Harbo.

"Vi kom vidt omkring i dag. Både med afhøringer af ham og med hende. Og så var der videoafhøringerne. Så blev vi enige om, at når det trak til klokken fire i eftermiddags, jamen så ville vi ikke begynde, at procedere og dommeren skulle trække sig tilbage og votere. Det kan jo hurtigt trække ud i et par timer," siger han til Newspaq.

Dommen forventes nu at falde på tirsdag. Dømmes han skyldig, skal Udlændingeservice vurdere, om manden, der stammer fra Syrien, kan udvises og sker det, kan der gå endnu længere tid før mandens skæbne er afgjort.

Volden skulle angiveligt være foregået over hele otte år. Den 41-åige syrisk født mand nægter alle anklager om blandt andet have tæsket sine børn og ladet dem hænge i kæder, da sønnen var seks år og datteren otte år. Sagen omfatter også vold på mandens kone og børnenes mor. Hun skulle være blevet slået og sparket adskillige gange i ægteskabet med manden.