Juventus-stopper kritiserer fans for manglende støtte
Det er gået dårligt for Juventus i begyndelsen af denne sæson med to nederlag og et enkelt uafgjort resultat.
Juventus-angriberen Paulo Dybala scorede 1-1-målet mod Chievo lørdag aften. Her ses han tidligere på sæsonen i en kamp mod AS Roma.
Juventus-angriberen Paulo Dybala scorede 1-1-målet mod Chievo lørdag aften. Her ses han tidligere på sæsonen i en kamp mod AS Roma. Foto: Riccardo De Luca/AP

Juventus blev piftet og buhet ud af fodboldbanen af sine egne fans, da holdet skuffende kun spillede 1-1 hjemme mod Chievo i den italienske Serie A lørdag aften.

Torino-mandskabets forsvarsspiller Leonardo Bonucci kritiserer nu fansene for manglende støtte i en svær tid.

- Det er nemt nok at møde op på stadion og støtte holdet, når alt går godt. De ægte fans støtter også holdet, når tingene er svære - for at hjælpe holdet, skriver Bonucci på Instagram.

Juventus, som har vundet det italienske mesterskab fire sæsoner i træk, har kun hentet et point i de første tre ligakampe.

Lørdag skulle der et straffespark i slutminutterne til, før angriberen Paulo Dybala kunne udligne mod Chievo og forhindre det tredje nederlag i træk.

- Juventus' motto er at blive ved med at kæmpe helt til det sidste, og for at nå hele vejen til enden, så er man nødt til at stå sammen. Jeg tror på Juventus, på holdet og på dette projekt, skriver Bonucci.

Efter en række år uden de store udskiftninger har Juventus inden denne sæson sagt farvel til nøglespillere som playmakeren Andrea Pirlo, topscoreren Carlos Tévez og midtbanekrigeren Arturo Vidal.

Juventus skal forsøge at rejse sig, når holdet gæster Manchester City i den første gruppekamp i Champions League på tirsdag.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.