Justin offer for sin egen joke

På tv fik Justin Timberlake presset kollega til at sige ja til en blinde date. Nu er han selv blevet inviteret ud af kvindelig soldat.
Skuespillerinden Mila Kunis' gode ven Justin Timberlake var meget tændt på, at hun skal på date med soldat. Mon han er det samme, når han ser videoen fra en kvindelig af slagsen?
Skuespillerinden Mila Kunis' gode ven Justin Timberlake var meget tændt på, at hun skal på date med soldat. Mon han er det samme, når han ser videoen fra en kvindelig af slagsen? Foto: AP, POLFOTO, Mark J. Terrill

Det vakte opsigt i Hollywood, da sanger og skuespiller Justin Timberlake på tv lokkede sin kvindelige kollega, Mila Kunis, til at sige ja til at gå til fest med en soldat, hun ikke kender.

Soldaten havde lagt en YouTube-film ud, hvor han spurgte Hollywood-hottien, om hun vil med ham til bal i november med Marinekorpset.

Men nu ser det ud til, at Mila Kunis ikke bliver den eneste på 'blind date' til en sådan fest.

Korporal Kelsey De Santis, der i øjeblikket aftjener som eneste kvindelig marinesoldat på Quantico-basen, har nemlig været hurtig til at lave en ditto YouTube-invitation til den kække Justin.

"Så, Justin, du vil udlevere min veninde Mila?! Vel okay, men så vil jeg "udlevere" dig til at tage med mig til marinebal den 12. november i Washington D.C.?, " står den modige, kvindelige soldat og siger i videoen, mens seks bredskuldrede mandlige kollegaer står i baggrunden med armene over kors og bakker hende op.

Kelsey De Santis slutter invitationen af med en slet skjult hentydning til et af popdrengens største hits:

"Og hvis du ikke kan, så er alt, hvad jeg har at sige; 'cry me a river'," smiler den kvindelige soldat.

Om Justin siger ja til invitationen, melder historien endnu ikke noget om...

Kilde: JustJared.com

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.