Justin Bieber vil være ung far
Fremtiden ser lys ud for unge, men determinerede Bieber. Foto: AP, POLFOTO, Christof Stache
Verdens største teenagestjerne har planlagt sin fremtid. Han løfter sløret i nyt interview.

Lederen af en af verdens største kultorganisationer, Justin Bieber, har sat en tikkende bombe på sine tilhøreres livmødre.

Justin Bieber har nemlig fortalt modemagasinet Womens Wear Daily, at han gerne vil være gift og få børn som 25-årig og giver dermed sine fans, 'belieberne', god tid til at indstille underlivet.

"Jeg vil gerne være en ung far. Jeg vil have mulighed for at gøre, hvad jeg gerne vil - være succesfuld, lave en film eller whatever. Men hvis tiden er til det, vil jeg helt klart være gift som 25-årig."

Popgiganten understreger dog, at han ikke leder efter en kone med det samme. Lige nu er han stadig en glad 17-årig, som forsøger at leve et normalt liv.

"Jeg elsker at hænge ud med mine venner. Jeg er bare en almindelig 17-årig. Da jeg voksede op, spillede jeg hockey, så jeg prøver at komme ud på isen en gang imellem."

Drengemanden har dog nogle usædvanlige oplevelser, som han godt ved adskiller ham fra de fleste.

"Nogen gange kigger jeg tilbage og tænker 'wauw, det her er skørt'. Jeg har optrådt for præsidenten. Det var et vildt øjeblik. At vinde en VMA (musikpris, red.), det var et stort øjeblik."

Kilde: Womens Wear Daily