Julen kan afgøre mesterskabet
Det intense juleprogram i Premier League siges at kunne afgøre mesterskabet. Men den tidligere Chelsea-spiller Jes Høgh tror ikke, det vil ske i år.

Fire kampe på ni dage kan vende op og ned på meget. Rammer en klub en god eller en dårlig stime i Premier Leagues kompakte juleprogram, kan det betyde forskellen mellem succes og fiasko for hele sæsonen. Ofte har man set, at det er i juledagene, at mesterskabet afgøres. Men Jes Høgh, der har spillet for Chelsea, tror ikke, at julekampene afgør mesterskabet i år.

»Chelsea og Manchester United vil følges ad hele vejen,« siger Jes Høgh om de to mesterskabskonkurrenter, der har lagt stor afstand til alle andre hold i denne sæson.

Chelsea og United møder stort set de samme hold i juledagene. Alligevel tror Høgh, at kampene kan få betydning.

»Mesterskabet kan blive grundlagt i julen. Det er et hårdt program, og dem, der kommer bedst ud af det, står godt. Der kan også blive vendt op og ned på meget mellem de hold, der ligger tre til seks. Der sker altid overraskelser i julen,« siger Jes Høgh.

Han mener, at Chelsea umiddelbart står bedst rustet til det tætte juleprogram.

»United har været rigtigt stærke i denne sæson, men de kan løbe ind i problemer, hvis Rooney, Saha eller Ronaldo bliver skadet. Chelsea er lidt stærkere i bredden,« siger Jes Høgh.