Jordin Sparks stadig i sorg over Whitney
Den 22-årige Jordin Sparks overvældes stadig af sorg, når hun tænker på afdøde Whitney Houston.

Whitney Houstons bortgang kan stadig bringe tårerne frem hos sangerinden Jordin Sparks.

- Jeg har stadig øjeblikke, hvor det slår mig, at hun ikke er her mere, siger den 22-årige Jordin Sparks til Female First.

Netop nu debuterer den tidligere American Idol vinder i sin første spillefilm "Sparkle", hvor hun spiller sammen med Whitney Houston.

I filmen spiller Whitney Houston rollen som en mor til tre syngende døtre, som prøver at slå igennem i 1960'ernes Amerika. En af døtrene er Jordin Sparks.

Whitney Houston var producer på filmen inden sin død, og Jordin Sparks nød at arbejde sammen med sit store idol.

- Hun tog min hånd en dag og sagde "Du er alt det, vi ønskede". Det er altså stort at høre sådan noget fra sit idol, fortæller Jordin Sparks til Female First.

Den sidste gang de to kvinder så hinanden, støttede og opmuntrede Whitney Houston den unge sangerinde igennem sit solonummer "One Wing".

Næste gang Jordin Sparks hørte nyt om sin veninde, var hun ved at gøre sig klar til en grammyfest, hvor Whitney også skulle have deltaget. I stedet fik hun nyheden om, at hendes mentor var død.

- Jeg mistede al følelse i kroppen. Jeg kunne ikke bevæge mig. Jeg tror ikke engang, jeg trak vejret, da jeg hørte det, fortæller den unge sangerinde, som især savner Whitney Houston nu, hvor den film, de begge er med i, rammer de amerikanske biografer.

Filmen har premiere herhjemme den 1. november.

/ritzau/