Jonas Lössls uheld sætter Chelsea i gang i danskermøde

Tre danskere var med, da Chelsea tog en sikker sejr over chanceløse Huddersfield.
Pedro slog sejren fast med sin scoring til 3-0 efter pausen.
Pedro slog sejren fast med sin scoring til 3-0 efter pausen. Foto: Lee Smith/Scanpix

Jonas Lössl har etableret sig som førstevalg i Premier League-klubben Huddersfield, men den danske målmand vil næppe se tilbage på tirsdagens møde med Chelsea med stor begejstring.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

For det første tabte oprykkerne foran egne fans med 1-3, og for det andet var Lössl direkte involveret i det mål, der satte gæsterne i gang midt i første halvleg.

Keeperen skvattede, da han skulle sparke bolden væk, hvilket betød at den ikke fik fart nok på. Victor Moses headede kuglen tilbage i farezonen, hvor Tiemoue Bakayoko kunne bringe favoritterne foran.

Et defensivt Huddersfield-hold havde ikke idéerne til at true Chelsea, og kampen blev reelt afgjort, da Willian headede Marcos Alonsos indlæg i nettet til 2-0 kort før pausen.

Pedro øgede forspringet med sit holds tredje mål fem minutter inde i anden halvleg, og derefter skete der ikke meget, indtil Laurent Depoitre reducerede på hovedstød i overtiden.

Huddersfield havde ud over Lössl også Mathias "Zanka" Jørgensen med i hele kampen, mens Chelseas Andreas Christensen blev byttet ud ti minutter før tid efter en sikker præstation i sejrherrernes defensiv.

Tirsdagens kampe bød også på endnu en sejr til upåagtede Burnley, der kun har scoret 16 mål i 17 kampe, men alligevel befinder sig helt oppe på fjerdepladsen i rækken.

Burnley vandt med 1-0 hjemme over Stoke på et sejrsmål scoret af Ashley Barnes i 89. minut.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.