Jon Dahl greb ikke chancen
Stuttgarts danske angriber, Jon Dahl Tomasson, fik spilletid i træningskamp mod Iran, men han gjorde det ikke overbevisende.

Endelig fik Jon Dahl Tomasson chancen for at vise sin træner i Stuttgart, at han er værd at satse på. Og så benyttede han sig ikke af den.

Det skriver det tyske fodboldmagasin Kicker på sin hjemmeside efter en træningskamp onsdag i Dubai, hvor Stuttgart tabte 1-0 til det iranske landshold.

Jon Dahl Tomasson spillede i stedet for holdets faste angriber Cacau, men ifølge Kicker, greb den normale bænkevarmer ikke sin chance, da han endelig fik spilletid.

Det bliver dog også noteret, at Stuttgart-spillerne før kampen allerede havde to formiddags-træninger i benene.

Kicker skriver i øvrigt, at kampens mest ophidsende episode fandt sted, da de iranske spillere kraftigt appellerede for straffespark efter en tysk hånd på bolden. Den iranske træner, som også var stormet ind på banen for at protestere nægtede at forlade banen igen, og han truede i stedet med at hive hele sit hold ud af kampen.

Det hele var ved at udarte sig til lidt af en farce, da det lokale politi talstærkt marcherede frem ved sidelinjen. Først efter otte minutter lykkedes det dog alligevel dommeren at udvise den iranske træner, og så kunne kampen genoptages.

Efter pausen scorede Mehdi Rajabzadeh kampens eneste mål.