Johnny Bredahl slået ned
Bokseren Johnny Bredahl, der har taget navneforandring til Johnny Wahid Johansen, blev natten til søndag slået ned på vej hjem fra en julefrokost.

»Johnny Wahid Johansen har fået en kraftig blodansamling under det ene øje. Vi går derfor ud fra, at han har fået et knytnæveslag i ansigtet, der har forårsaget blodansamlingen, der breder sig fra øjet ned over kindbenet. Den ser meget voldsom ud,« siger vagthavende ved kriminalpolitiet, Niels Bogs-Grarup, til DNY.

Kørt væk i ambulance

Overfaldet fandt sted klokken 05.40 foran Østergade 22, og politi og ambulance ankom kort efter til gerningsstedet.
Bokseren blev behandlet på stedet og efterfølgende kørt til skadestuen på Rigshospitalet, hvor han blev overført til hospita­lets traumecenter.
Politiet har endnu ikke fundet gerningsmændene bag overfaldet, men efterlyser tre unge grønlandske mænd iført mørkt tøj, en af dem en rød hættetrøje.
De tre mænd er blevet set forlade gerningsstedet omkring tidspunktet for overfaldet og sættes derfor i forbindelse med forbrydelsen. Politiet vil gerne i kontakt med vidner.
»Johnny Wahid Johansen er søndag aften fortsat under observation. Vi har afhørt ham. Han var temmelig fortumlet og forslået og har ingen erindring om overfaldet, men det er muligt, at han får hukommelsen tilbage. Ifølge hans kone er hans tilstand stabil,« siger Niels Bogs-Grarup.
Han mangler ikke nogen værdigenstande, så politiet regner ikke med, at motivet har været røveri.