Jørgen Poulsen var en vred julemand - skubbede journalist

Den tidligere generalsekretær for Dansk Røde Kors, Jørgen Poulsen, gjorde lørdag eftermiddag et blandet indtryk, da han udklædt som julemand var midtpunkt ved Christiansborgs årlige julefest.

Således skubbede en presset Jørgen Poulsen korporligt en journalist til side kort inden han iklædte sig skæg og nissehue.

Ritzau-journalisten, som nær var falden omkuld under mødet med Folketingets julemand, var så fræk, at spørge til folketingspolitikerens gyldne håndtryk fra Røde Kors.

- Hvad mener du om Nasser Khaders forslag om, at give de penge du har fået af Røde Kors til velgørenhed, ville journalisten vide.

- Nu er der sagt nok om den sag. Nu skal vi holde jul!, vrissede julemanden og puffede journalisten til side.

Da avisen.dk spurgte om det ikke er lidt ironisk, at en mand som netop har taget 750.000 kroner fra en nødhjælpsorganisation skulle optræde som gavmild gavegiver, vendte han ryggen til og nærmest løb ind i omklædningsrummet.

Få øjeblikke efter trådte han ud på en balkon og lod sig hylde af politikere, børn og ansatte i Folketinget. Iklædt en tætsidende julemandsskæg og en alt for stor rød dragt, dansede, hoppede og sang Jørgen Poulsen derefter rundt blandt de fremmødte.

via Listen To News