Jobfest på Sjælland: Nu åbner ny fabrik

Direktør i kæmpe betonvirksomhed fortæller, at der snart skal rekrutteres mange nye medarbejdere til ny fabrik i Svinninge ved Holbæk.
Direktør Karsten Sandal skal snart ud at lede efter nye medarbejdere.
Direktør Karsten Sandal skal snart ud at lede efter nye medarbejdere. PR foto

Der er godt nyt til sjællandske ledige, der søger job inden for byggebranchen. 

Hos Industri Beton Holding A/S, der er en af landets største elementkoncerner, har man nemlig lige nu fået så mange kunder, at man åbner en helt ny fabrik i starten af det kommende år.

Den skal ligge i Svinninge tæt på Holbæk. Og det betyder, at virksomheden vil slå op mod 50 stillinger op. Det skriver Licitationen.

- Egentlig er det på grund af kundeforespørgsler, at vi nu etablerer os i Svinninge. Vi starter lidt forsigtigt, men kan øge produktionskapaciteten meget hurtigt, i takt med at efterspørgslen fra kunder og samarbejdspartnere stiger, siger adm. direktør Karsten Sandal om virksomheden, der får navnet Svinninge Beton Industri A/S til Licitationen.

Store kunder i hovedstaden

Udvidelsen er kommet, fordi mange store byggerier i hovedstadsområdet har efterspurgt de betonelementer, som koncernen producerer.

Karsten Sandal fortæller, at han udover de omkring 50 ansatte, der skal beskæftiges i løbet af 2018, også forventer, at der skal ansættes yderligere 10 til 20 ansatte året efter.

Og så vil der også blive skabt arbejdspladser, knyttet til andre dele af produktionen, understreger han over for Licitationen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.