Jobcenter udsat for stenkast: 32-årig er anholdt

I januar måned gik en person amok med stenkast, hærværk og indbrud mod blandt andet Jobcenter Vordingborg. Nu er en 32-årig mand anholdt og sigtet for skaderne.
I januar måned så en 32-årig mand sig sur på en række offentlige og private bygninger i Vordingborg Komunne. Jobcenter Vordingborg stod gentagne gange for skud. Foto: Niels Meilvang / Scanpix Denmark
I januar måned så en 32-årig mand sig sur på en række offentlige og private bygninger i Vordingborg Komunne. Jobcenter Vordingborg stod gentagne gange for skud. Foto: Niels Meilvang / Scanpix Denmark

Tidligere i år kunne Avisen.dk fortælle om, hvordan jobcentret i Vordingborg Kommune gentagne gange blev chikaneret af en person, der kastede sten igennem ruderne på centret. På en af stenene fulgte en seddel med beskeden: "Jeg vil have flere penge".

Nu har Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi anholdt en 32-årig mand fra lokalområdet, der angiveligt skulle stå bag hærværket.

Det skriver TV Øst.

Ifølge politiet havde den 32-årige kastet med sten og knust ruder, fordi han havde set sig sur på Vordingborg Kommune og den sagsbehandling, han havde fået.

Det hele foregik i en periode fra den 15. januar til den 24. januar.

I sin tid skabte det så meget utryghed på Jobcenter Vordingborg, at ledelsen overvejede at etablere videoovervågning på arbejdspladsen. Det sagde arbejdsmarkedschef i Vordingborg Kommune Claus Holm Oppermann til Avisen.dk.

Det gik ikke kun ud over jobcentret

Men det var ikke kun jobcentret, som den 32-årige havde et horn i siden på. Ifølge TV Øst skulle manden angiveligt også have begået enten hærværk mod eller indbrud i byens lokale gymnasium, en børnehave, en skole, et idræts- og kulturcenter, en tankstation, en bar og en købmandsforretning.

Derfor er den 32-årige ikke kun sigtet for stenkast mod Jobcenter Vordingborg, men i alt for otte tilfælde af hærværk og tre forsøg på indbrud.

Manden har delvist erkendt forholdene og vil blive stillet for retten. 

 

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.