Jobcenter udsat for stenkast: 32-årig er anholdt
I januar måned så en 32-årig mand sig sur på en række offentlige og private bygninger i Vordingborg Komunne. Jobcenter Vordingborg stod gentagne gange for skud. Foto: Niels Meilvang / Scanpix Denmark
I januar måned gik en person amok med stenkast, hærværk og indbrud mod blandt andet Jobcenter Vordingborg. Nu er en 32-årig mand anholdt og sigtet for skaderne.

Tidligere i år kunne Avisen.dk fortælle om, hvordan jobcentret i Vordingborg Kommune gentagne gange blev chikaneret af en person, der kastede sten igennem ruderne på centret. På en af stenene fulgte en seddel med beskeden: "Jeg vil have flere penge".

Nu har Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi anholdt en 32-årig mand fra lokalområdet, der angiveligt skulle stå bag hærværket.

Det skriver TV Øst.

Ifølge politiet havde den 32-årige kastet med sten og knust ruder, fordi han havde set sig sur på Vordingborg Kommune og den sagsbehandling, han havde fået.

Det hele foregik i en periode fra den 15. januar til den 24. januar.

I sin tid skabte det så meget utryghed på Jobcenter Vordingborg, at ledelsen overvejede at etablere videoovervågning på arbejdspladsen. Det sagde arbejdsmarkedschef i Vordingborg Kommune Claus Holm Oppermann til Avisen.dk.

Det gik ikke kun ud over jobcentret

Men det var ikke kun jobcentret, som den 32-årige havde et horn i siden på. Ifølge TV Øst skulle manden angiveligt også have begået enten hærværk mod eller indbrud i byens lokale gymnasium, en børnehave, en skole, et idræts- og kulturcenter, en tankstation, en bar og en købmandsforretning.

Derfor er den 32-årige ikke kun sigtet for stenkast mod Jobcenter Vordingborg, men i alt for otte tilfælde af hærværk og tre forsøg på indbrud.

Manden har delvist erkendt forholdene og vil blive stillet for retten.