Joachim og Marie er kærester igen
Prins Joachim er igen kæreste med franske Marie Cavallier. Forholdet varer næppe ved, vurderer en samlivsekspert.

Nu skal det igen være slut med drukture og heftige flirterier på diskotekerne. Prins Joachim er blevet forelsket. Igen. Han og den franske ekskæreste Marie Cavallier er ifølge Se & Hør blevet set kysse og kramme på Cafe Zeze i det indre København søndag nat, mens de drak champagne og hyggede sig med gode venner.

Joachim og Marie mødte hinanden første gang under en privat middag, hvor der blot blev udvekslet telefonnumre. Men efter skilsmissen fra prinsesse Alexandra blev offentliggjort, begyndte de at have kontakt. Først med mails og lange telefonsamtaler ? senere med hemmelige møder på diverse rejser, samt i Maries hjem i Geneve og på Schackenborg Slot.

Da Joachim i marts måned besøgte en række projekter i Vietnam, talte Marie lidt over sig til en journalist fra BilledBladet.

»Jeg elsker Joachim,« lød det fra hende, og så blev der ellers lukket op for godteposen. Flere medier fik med succes Marie til at tale om forholdet, mens Joacim hyggede sig i Vietnam og med et smil blot kunne bekræfte, at »han skam var meget glad«. Men det hele blev for meget, så Marie Cavallier fik mundkurv på i sådan en grad, at forholdet gik i stykker.

Men nu er de to altså sammen igen. Over for B.T. bekræfter Marie Cavallier forholdet.

»Det eneste, I behøver at vide, er, at vi er sammen,« lyder det fra en efter sigende klukleende Marie Cavallier.

Genforeningen får dog hårde odds af én af kærlighedslivets bookmakere. En samlivekspert vurderer, at forholdet har 25 procents chance for at overleve.

»Chancen er ikke så stor, når man vender tilbage til en tidligere kæreste. Ofte er det sådan, at de ting, der var galt tidligere, stadig findes,« siger parterapeut Martin Østergaard til B.T.