Joachim dropper familien
Selv om prins Joachim normalt ikke har svært ved at træde på speederen, så har han ingen trang til at skynde sig hjem til kongelig familie-hygge. Arkiv Foto: POLFOTO, (Casper Dalhoff) / POLFOTO
Når hele den kongelige familie på mandag samles på Gråsten Slot, bliver det uden prins Joachim og hans lille familie.

Selv benægter både prins Joachim og hans storebror Frederik, at der er skår i den royale andedam, men et afbud til kongelig familie-hygge fra prins Joachim puster nu igen liv i teorien om, at luften mellem de to brødre er tæt på frysepunktet.

I dag, mandag, bliver der liv og glade dage, når hele den kongelige familie samles på Gråsten slot til det årlige familiefoto, men det bliver noget af et mangelfuldt familiefoto.

For ifølge billedbladet.dk vil prins Joachim og hans familie ikke være at finde på billedet. Prinsen og prinsesse Marie kan nemlig tilsyneladende ikke nå hjem fra ferien sydpå til den årligt tilbagevendende begivenhed.

Og da fotograferingen altid ligger i samme uge, burde det have været muligt for den lille familie at planlægge deres tid lidt bedre.

Samtidig har prins Joachim et officielt arrangement allerede dagen efter tæt på Gråsten Slot, er det svært at tro, at det hele blot handler om tid og dårlig planlægning, skriver billedbladet.

Kilde: Billedbladet.dk