Joachim B. til Frank Jensen: "Du er en tyveknægt"

Joachim B. Olsen (LA) langer nu ud efter overborgmester i Københavns Kommune Frank Jensen (S) og kalder ham en tyveknægt.
Joachim B. Olsen (LA) langer ud efter Frank Jensen (S).
Joachim B. Olsen (LA) langer ud efter Frank Jensen (S). Foto: Scanpix arkiv

Joachim B. Olsen (LA) langer nu ud efter overborgmester i Københavns Kommune Frank Jensen (S) og kalder ham en tyveknægt. 

Det sker, efter Frank Jensen selv har stukket snuden frem og kaldt regeringens såkaldte omprioriteringsbidrag for "en slags tyveri", fordi blå blok med besparelserne "tager penge op af kommunekassen," som han udtaler. 

Det har fået Joachim B. Olsen til tasterne på facebook.

"Nej, Frank Jensen. Du er en tyveknægt, som tager penge op af borgernes lommer. At regeringen siger, at du ikke må bruge så mange af borgernes penge, som du godt kunne tænke dig, gør ikke dig til et offer, men blot lidt mindre tyvagtig," skriver LA-politikeren.  

Artiklen fortsætter under opslaget

»Regeringens omprioriteringsbidrag er et udtryk for, at regeringen tager penge op af kommunekassen. Det er en slags...

Opslået af Joachim B. Olsen på 27. januar 2016

Frank Jensen opfordrer til oprør

Frank Jensen, som har fået plads på forsiden af Politken i dag torsdag, nøjes ikke bare med at kritisere regeringen. Han opfordrer samtidig landets kommuner til at gøre oprør ved at undlade, at oplyse om det er skoler, ældrepleje, veje eller andre kommunale områder, der skal holde for. 

- (...) så må finansministeren, regeringen og Dansk Folkeparti selv lægge ansigt til, hvis der skal laves besparelser i kernevelfærden, siger Frank Jensen til Politiken.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.