Jim Lyngvild erklærer sin kærlighed til hest
TV-værten Jim Lyngvild Foto: Linda Johansen / POLFOTO
En af Danmarks nok mest ublufærdige modekommentatorer, Jim Lyngvild, skruer op for varmen på Facebook

"Så er det officielt! Min nye kæreste hedder Loui. Han er en ung behåret knægt, med flammende rødt hår! 178 høj og super flotte ben... Og sikken prægtigt udstyr han render rundt med!!! Der kommer selv jeg til kort!! Jeg glæder mig til at skamride dig ind i en ny tidsalder!"

Ordene lå på Jim Lyngvilds Facebook-side, hvor han lukkede op for, hvor glad han er for den sidst tilkomne herre i hans liv. Det skriver seoghør.dk.

"Jeg faldt for hans smukke brune øjne, hans rolige sind og hans røde hår. Min far var rødhåret, så måske er det noget fadderbinding, jeg er ude i ...," skriver Lyngvild, som tager den lige til grænsen i sit flamboyante skriveri, der skal vise sig slet ikke at handle om hans kæreste. Som stadig hedder Morten.

De fleste, der føler trang til at dele en sådan nyhed, ville nok have valgt at skrive: 'Så har jeg fået en ny hest'. Men som der ikke kan herske meget tvivl om, så er Jim Lyngvild ikke som de fleste:

"Jeg ved, at folk interesserer sig for det. Jeg har tidligere skrevet lidt om, at jeg ledte efter en ny hest. Og så synes jeg, det var lidt kedeligt at skrive, fortæller Jim Lyngvild til seoghør.dk.

Kilde:http://www.seoghoer.dk/Nyheder/Kendte%20DK/jim%20lyngvild%20roedtop.aspx