Jim Carrey er sugar daddy for russisk studine
Jim Carrey, her sammen med skuespiller-kollegaen Ewan McGregor, får fløjet sin russiske kæreste hen til de steder, hvor han arbejder. Foto: Scanpix/Reuters/Danny Moloshok
Skuespiller og komiker Jim Carrey har allerede taget hul på foråret og forkæler gerne sin nye veninde, en russisk udvekslingsstuderende.

Jim Carrey spiller angiveligt en rolle som "sugar daddy" over for sit nye damebekendtskab, den unge russer Anastasia Vitkina, som er udvekslingsstuderende i New York. Det skriver The Enquirer.

Ifølge avisen er det ganske normalt, at modne mænd med en travl kalender betaler for at få fløjet deres kærester hen til den by de arbejder i for tiden. Og det er netop den slags forkælelse som Jim Carrey under sin russiske veninde.

"Han har været i et fast forhold længe, så nu nyder han livet fuldt ud med en kvinde, som er langt yngre end ham," siger Brandon Wade, talsmand for dating-sitet SeekingArrangement.com, som specifikt er målrettet modne herrer og yngre kvinder.

Et nyligt tegn på, at den succesfulde komiker er ved at blive mere moden, er, at han er begyndt at tage sin fritidsbeskæftigelse med at male malerier mere seriøst. Således kunne han i sidste uge holde sin første auktion over sine egne værker.

Kilde: The National Enquirer