Jessica Biel gemmer på en digter
Skuespillerinden Jessica Biel skriver digte og tager ud i naturen, når hun skal slå hjernen fra og slappe af.

Mange dyrker yoga eller går en tur langs stranden, når de skal koble fra og mærke den mere spirituelle side af sig selv. Ifølge hjemmesiden Female First finder skuespillerinden Jessica Biel dog bare blyanten frem og skribler digte ned, når hun skal tømme hovedet.

Popidolet Justin Timberlakes forlovede fortæller til avisen The Sun, at hun især får rigtig fat i den åndelige verden, når hun grifler poesi ned.

- Jeg er glad for, at jeg kan skrive, når jeg har tid til det. Jeg elsker at læse poesi, og jeg har skrevet digte selv, siden jeg gik i skole. Det er meget afslappende og spirituelt at komme i kontakt med sine følelser og sindstilstand, når man skriver, fortæller Biel.

Den 30-årige skuespillerinde elsker derudover at tilbringe tid udenfor, og i januar 2010 besteg hun Kilimanjaro i Tanzania for at skabe opmærksomhed omkring miljømæssige udfordringer.

- Min far har altid sagt, at jeg skulle gå udenfor og nyde naturen. Jeg havde en virkelig fantastisk barndom, og jeg elsker stadig at være udenfor. Jeg har respekt for naturen. Det er en af grundende til, at jeg tog til Kilimanjaro, fortæller Biel.

- Det er det hårdeste, jeg nogensinde har gjort, men jeg er glad for, jeg tog turen. Det var en oplevelse for livet, konstaterer skuespillerinden videre.

/ritzau/