Jesper Skibby arresteret i Belgien

Underholdning
Anholdelsen kunne nemt have kostet Jesper Skibby karrieren - så galt endte det dog ikke. (Foto: Scanpix)

Cykelrytteren og hans kollega Brian Holm blev lagt i håndjern og taget med på stationen

En plan om at få nattero gik ikke helt som planlagt for Jesper Skibby og hans kollega Brian Holm. Det indrømmer Jesper Skibby for rullende kamera i Go’ Morgen Danmark.

I de gode gamle cykeldage boede makkerparret i Belgien og blev voldsomt generet af larmen fra kirkeklokkerne ved en nærliggende kirke.

– De der klokker, de larmede ad helvedes til der, hvor vi boede. Så en dag blev vi enige om at gå ned og finde nogle boltsakse og så brød vi ind i kirken og prøvede at klippe de der klokker ned. Det var ikke så godt, afslører Jesper Skibby til en meget overrasket Puk Elgaard.

Missionen endte ikke som planlagt med en rolig nat uden klokker. I stedet blev cykelrytterne anholdt, lagt i håndjern, sat i en patruljebil og taget med på stationen.

Jesper Skibby og Brian Holm fotograferet dagen før Flandern Rundt i 1998. Scanpix

– Politiet kom og så røg vi i spjældet. Og som Brian sagde: ”der er fandeme noget lort det her, Jesper” og så sagde jeg: ”Jamen tror du ikke bare, at de synes vi er nogle fede drenge?”, griner Skibby, der altid har været kendt for at være et gemytligt gespenst.

Mærkværdigvis fik Jesper Skibby ret. De to cykelryttere, der var i gang med deres karriere, slap med skrækken for en tur i brummen.

Politidirektøren kom hen til cykelrytterne og kiggede alvorligt på dem.

– Jeg har også været træt af de klokker i lang tid, sagde han bare, og så blev vi smidt ud, fortalte Skibby i Go'Morgen Danmark.

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko