Jesper C trænger til juleferie
FCK’s målmand, Jesper Christiansen, har haft et hårdt program i efteråret. Derfor kom juleferien ekstra belejligt i år.

Det har været et langt og hårdt efterår for FCK’s målmand, Jesper Christiansen. Som den eneste FCK-spiller har han spillet samtlige minutter i både Superligaen og Champions League. Dertil kommer et par kampe i den hjemlige pokalturnering og Royal League, og det har sat sine spor på den 28-årige målmand.

»Det er da klart, at man trænger ekstra til ferie efter sådan et program,« siger Jesper Christiansen, der dårlig har haft tid til at glæde sig til juledagene.

»Jeg har stort set ikke tænkt på ferien, for der har været så mange spændende kampe og store udfordringer at fokusere på. Men da vi først fik fri, så kunne jeg da godt mærke, at det var rart, at få lidt ro på,« siger FCK-målmanden, der oven i købet kan se frem til snart at komme i kamp igen. Han er nemlig med i den ligalandsholdstrup, der den 15. januar drager til USA og Mellemamerika.

»Heldigvis starter vi først den 8. januar, og så skulle jeg gerne være frisk til at starte igen. Jeg tror, at det begynder at krible i kroppen her i løbet af den næste uges tid. Det plejer det i hvert fald at gøre.«

Indtil videre kan Jesper Christiansen slappe helt af. Han slipper nemlig for tjansen som julemand juleaften.

»Nej det klarer min far. Han har lidt mere mave end jeg har,« griner Jesper Christiansen.