Jennifer Lopez og Jim Carrey nye scientologer? Rygterne svirrer om nye konvertitter blandt Hollywood-stjerner

Utallige af Hollywoods mest prominente navne er med i Scientology-bevægelsen, og nu går rygterne på, at der er nye tilføjelser til listen, som allerede inkluderer folk som Tom Cruise, John Travolta og Kirstie Alley, skriver IMDB.

Jennifer Lopez? venninde Leah Remini ? som er kendt fra tv-serien ?The King Of Queens? ? skal have givet den smukke sangerinde og skuespillerinde færten af selvhjælps-filosofien, mens gummiansigtet Jim Carrey ifølge rygterne har fulgt et introduktionskursus af samme slags som dem, der jævnligt tilbydes på Strøget i København.

Rygterne fik yderligere næring, da både Jim Carrey og Jennifer Lopez med deres respektive påhæng mødte op til Tom Cruises og Katie Holmes? vielse i Italien.

Tom Cruise er sammen med John Travolta bevægelsens fremmeste fortaler i Hollywood, og han har så vidt vides ikke tidligere plejet omgang med hverken Carrey eller Lopez, og det er derfor rygtemaskinen gået i gang. Der er dog blot tale om venskab stjernerne imellem og ikke nye støtter til den globale bevægelse, fastslår stjernernes talspersoner.