Jennifer Lopez og Jim Carrey nye scientologer? Rygterne svirrer om nye konvertitter blandt Hollywood-stjerner

Utallige af Hollywoods mest prominente navne er med i Scientology-bevægelsen, og nu går rygterne på, at der er nye tilføjelser til listen, som allerede inkluderer folk som Tom Cruise, John Travolta og Kirstie Alley, skriver IMDB.

Jennifer Lopez? venninde Leah Remini ? som er kendt fra tv-serien ?The King Of Queens? ? skal have givet den smukke sangerinde og skuespillerinde færten af selvhjælps-filosofien, mens gummiansigtet Jim Carrey ifølge rygterne har fulgt et introduktionskursus af samme slags som dem, der jævnligt tilbydes på Strøget i København.

Rygterne fik yderligere næring, da både Jim Carrey og Jennifer Lopez med deres respektive påhæng mødte op til Tom Cruises og Katie Holmes? vielse i Italien.

Tom Cruise er sammen med John Travolta bevægelsens fremmeste fortaler i Hollywood, og han har så vidt vides ikke tidligere plejet omgang med hverken Carrey eller Lopez, og det er derfor rygtemaskinen gået i gang. Der er dog blot tale om venskab stjernerne imellem og ikke nye støtter til den globale bevægelse, fastslår stjernernes talspersoner.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.