Jeanette Ottesen trænger til sjov efter OL
Det er muligheden for en sjov oplevelse, der har fået OL-svømmeren Jeanette Ottesen Gray med i Vild med dans.

De sidste mange måneder har svømmeren Jeanette Ottesen Gray trænet morgen og aften, tidligt og sent for at gøre sig klar til De Olympiske Lege.

Men fra i dag er det en helt anden form for træning, svømmepigen skal i.

Hun har nemlig sagt ja til at være med i Vild med Dans.

- Jeg er nået til et punkt, hvor jeg gerne vil ud og opleve en masse sjove ting.

- Det har været en lang, hård og sej kamp frem mod OL, og jeg er ligesom fyldt op med alt for mange seriøse ting, så jeg trænger til at prøve noget sjovt uden at skulle tænke på konsekvenserne, siger Jeanette Ottesen Gray.

Tanken om at skulle danse foran hele Danmark virker dog stadig fjern.

- Så langt har jeg slet ikke tænkt endnu. Nu har jeg sagt ja, og så må jeg tage det til den tid, griner svømmepigen, der har gået til jazzballet og diskodans, da hun var lille, og i øvrigt er fra en familie, hvor man holder meget af at danse.

Hvem hun skal danse med, ved hun ikke endnu - men hun ved godt, hvad hun håber på.

- Bare en der er højere end mig, griner hun.

Sine vinderchancer vil hun ikke spå om endnu.

- Nej, jeg ved ikke, om jeg kan vinde. Men hvis det går godt fra starten, så vil jeg også prøve at gå hele vejen, siger OL-svømmeren, der ikke kan fornægte sit konkurrencegen.

- Det kommer op i mig uanset hvad, jeg laver, griner hun.

De ni andre deltagere er de tre skuespillere Camilla Bendix, Thomas Bo Larsen, Louise Mieritz, tv-vært Joakim Ingversen, håndboldspillerne Lars Rasmussen og Louise Svalastog Spellerberg, golfspilleren Monica Christiansen og de to sangere Rasmus Nøhr og Saseline Sørensen.

/ritzau/