Jason Watt skal opereres i hjernen

Stærke fantomsmerter tvinger lammede Jason Watt til at gennemgå endnu en svær operation. Resultatet er der ingen garanti for.
Jason Watt blev efter en racerulykke den 13. oktober 1999 lam fra brystet og ned. Han har siden da haft mange daglige fantomsmerter.
Jason Watt blev efter en racerulykke den 13. oktober 1999 lam fra brystet og ned. Han har siden da haft mange daglige fantomsmerter. Foto: Thomas Sjørup, POLFOTO

Jason Watt lever hver dag med stærke fantomsmerter i sin ben. Han kaster sig derfor ud i en hjerneoperation, der måske kan stoppe de voldsomme smerter, der er kommet efter han blev lam.

Det skriver Billed-Bladet.dk.

Men der er ingen garanti for racerkøreren, der blev lam fra brystet og ned efter en motorcykel-ulykke den 13. oktober 1999.

"Det kan blive værre, og det kan blive bedre. Men nu kaster jeg terningerne og håber, at jeg ikke er den ene ud af de 200, det statistisk set går galt for, så jeg ender med at få hjerneblødninger, siger Jason Watt til bladet.

Den såkaldt Deep Brain Stimulation skal foregå i januar 2010 på Skejby Sygehus.

"Nu har jeg i 10 år taget stærk medicin mod fantomsmerterne. Det føles, som om jeg sidder med benene i iskoldt vand. Det prikker og stikker i dem konstant. Tænk, hvis man kunne overvinde det," fortæller den 40-årige racerkører til bladet og fortsætter.

"Medicinen gør jo, at man bliver lidt sløv. Tænk, hvis mine børn kunne se, at far ikke bare - igen - sidder dér i sofaen og er træt i masken, men pludselig kan få meget mere overskud, siger Jason.

Sidste år gennemgik han en operation i Århus. Her fik han indopereret en chip i rygsøjlen i et forsøg på at få følelsen af smerter i de ellers følelsesløse ben til at forsvinde. Men uden resultat.

Jason Watt har tre børn, tvillingerne Filuca og Noah på ni samt lille Silas på fire.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.