Jarlen tilbage på skærmen
Jarl Friis-Mikkelsen får sit eget tv-show på TV 2 Charlie. Foto: Polfoto/Johnny Frederiksen
Jarl Friis-Mikkelsen er snart klar med et nyt quiz-show.

Har du haft svært ved at få weekenderne til at gå, nu hvor quizprogrammet a-Ha ikke længere løber over skærmene, så er det godt nyt.

Jarl Friis-Mikkelsen er nemlig snart klar med endnu et quiz-show, der eftersigende skulle læne sig op af konceptet fra DR-successen.

Det skriver Billed-Bladet.

"Jeg blev 'quizze-trængende' og har selv været med til at udvikle programmet. Quizzen minder lidt om a-Ha med samme stemning, og netop den er vigtigere end noget andet," fortæller Jarlen til Billed-Bladet.

Quizzen, hvor to hold skal dyste på paratviden om musik og populærkultur, kommer til at blive vist på TV 2 Charlie, og det har den folkekære tv-vært ikke noget problem med.

"Jeg er glad for at være på denne kanal, for jeg er selv i Charlie-alderen. På den anden side laver jeg så også noget med TV 2 Zulu, så alderen er underordnet. Det vigtigste for mig er, om det er hyggeligt," fortæller Jarl Friis-Mikkelsen til ugebladet.

Quiz-showet kommer til at hedde Jarls Quiz Show og får først premiere i februar 2012. Optagelserne er dog allerede begyndt. Jarl Friis-Mikkelsen fylder i øvrigt 60 år den 1. december i år. Festen er dog allerede afholdt med en perlerække af kendte gæster.

Kilde: Billed-Bladet