Januar er højsæson for kærlighed
Januar er den måned på året, hvor flest søger en kæreste på både internettet og på barer.

Mens december er julens højtid, er januar blevet den måned, som singler bruger på at trawle barer og internettet tynde for at finde den eneste ene.

Ifølge metroXpress boomer netdatingportalerne i årets første måned, og der er samtidig månedlange ventetider på at kunne deltage i for eksempel speeddating. Alt sættes ind for at finde den udkårne.

»Der er nytårsforsættet om at finde en kæreste, og så har folk lige været igennem en december med julefrokoster og fester med masser af par. Det er koldt og mørkt, og man vil gerne have én at hygge sig med. Og på nettet kan man jo praktisk talt søge en kæreste i sit joggingtøj,« siger medejer af Dating.dk, Morten Wagner, til avisen.

Datingportalen har flere end 500.000 profiler, som søger en kæreste, og alene i januar har 50.000 nye profiler meldt sig, og det er en stigning på mere end 32 procent i forhold til årets resterende 11 måneder.

Parterapeut og konfliktmægler Ingrid Ann Watson bekræfter, at januar er højsæson for kærestesøgerne på både nettet og på byens barer.

via Listen To News